Brčko

Ministrica Ankica Gudeljević nazočila Europskom tjednu športa u Brčkom

28.09.2020.
u 16:06

U povodu manifestacije "Europski tjedan športa" danas je u Brčkom upriličen program susreta gradonačelnika Brčko distrikta, Siniše Milića sa ministricom civilnih poslova, Ankicom Gudeljević. Moto ovogodišnjeg tjedna športa je „Budi aktivan“, a s ciljem poticanja što šire javnosti o značaju fizičkih aktivnosti ne samo jednom godišnje nego tijekom cijele godine. Šport nije, niti smije biti, privilegija odabranih. Svaki čovjek može i treba naći svoj način za očuvanje tjelesnog zdravlja čak i kada pomisli da je to nemoguće.

Susret je počeo sastankom kojemu su nazočili i zamjenik gradonačelnika, Anto Domić te predstojnik ureda ministrice Gudeljević, Davor Bošnjak. Tema sastanka je obuhvatila različite aspekte suradnje Distrikta i Ministarstva.

Nakon radnog sastanka izaslanstva Distrikta i Ministarstva civilnih poslova su se uputila ka Trgu mladih gdje su upriličene aktivnosti u povodu „Europskog tjedna športa“. Jedna od aktivnosti je i izložba športskih eksponata veleposlanika Borisa Vrhovca i sportaša Brčko distrikta. Tom prigodom su mladi sportaši različitih kategorija promovirali svoje klubove i aktivnosti.

Organizator svih aktivnosti je Odjel za gospodarski razvitak, šport i kulturu Brčko distrikta BiH u suradnji sa Uredom gradonačelnika Distrikta i Ministarstvom civilnih poslova BiH, te uz potporu Europske unije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?