SUĆUT PREDSJEDNIKA REPUBLIKE

Milanović: Neizmjerno sam tužan zbog smrti Mislava Bage. Novinarstvo je radio pošteno i nepotkupljivo

18.08.2022.
u 13:50

Dok je radio svoj novinarski posao, te britke intervjue koje je vodio naprosto neusporedivo s bilo kim, posebno je imponirala njegova profesionalna distanca, napisao je Milanović.

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović na Facebooku je izrazio sućut obitelji, kolegama i prijateljima preminuloga novinara Mislava Bage.

"Neizmjerno sam tužan zbog smrti Mislava Bage. Sretali smo se i razgovarali godinama, uvijek samo zbog posla koji nas je vezao, ali nakon tih razgovora rastajali se gotovo pa kao dugogodišnji prijatelji. Dok je radio svoj novinarski posao, te britke intervjue koje je vodio naprosto neusporedivo s bilo kim, posebno je imponirala njegova profesionalna distanca. 

Novinarstvo je radio pošteno i nepotkupljivo, prema svakom sugovorniku pristupao jednakom mjerom – već dovoljno da njegov odlazak bude tragedija za hrvatsko novinarstvo. 

Ali bio je Bago i puno više od toga i zato će nedostajati svojim kolegama i prijateljima. 

Obitelji Mislava Bage, kao i svima koji su s njim radili izražavam svoju sućut", napisao je Zoran Milanović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?