uspješno završila

Međugorska vidjelica Vicka imala tešku operaciju kralježnice

Facebook,u bolnicu stigla prošli tjedan
13.07.2020.
u 20:52

Nakon punih 5 sati i 40 minuta, koliko je trajala operacija, Vicka se probudila i liječnik koji ju je operirao kazao je kako je vrlo zadovoljan ishodom

Međugorska vidjelica Vicka Ivanković – Mijatović danas je imala tešku operaciju kralježnice.  Nakon punih 5 sati i 40 minuta, operacija je uspješno završila, piše Medjugorje-info.com. 

Naime, poznato je kako je međugorska vidjelica Vicka Ivanković – Mijatović već godinama bolesna i kako svoje zdravstvene probleme nosi s puno vedrine i smiješkom na licu. 

Povremeno bi joj se stanje poboljšalo pa bi nastavljala svoja svjedočanstva i molitve za potrebite, ali posljednjih mjeseci potpuno se povukla iz javnosti zbog velikih bolova koje je trpjela u u leđima i problema s kralježnicom.

Prošli tjedan otputovala je u Zagreb gdje je imala zakazanu složenu operaciju kralježnice, ali su je zbog njezina lošeg općeg stanja liječnici već piše puta odgodili iz razloga jer Vickina težina iznosi svega 40-ak kilograma što je predstavljalo ugrozu za daljnji tijek oporavka.

Operacija je ipak bila zakazana za danas i to znakovito na sam spomendan Blažene Djevice Marije Bistričke. Nakon punih 5 sati i 40 minuta, koliko je trajala operacija, Vicka se probudila i liječnik koji ju je operirao kazao je kako je vrlo zadovoljan ishodom. Ipak službenu obavijest o tijeku operacije podijelit će sutra s javnošću.

Vicku ovih dana prate nebrojene molitve njezinih prijatelja koji svakodnevno u 5 sati ujutro odlaze moliti na Brdo ukazanja, a danas su nakon toga još posebno za međugorsku vidjelicu Vicku otišli moliti i na Križevac. 

Kako se moglo primjetiti danas na društvenim mrežama, brojni vjernici su molili da operacija dobro prođe. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije