sastanak

Marinović i Lončar na sastanku s talijanskim veleposlanikom u BiH Nicolom Minasijem

13.12.2019.
u 11:00

Veleposlanik Italije u Bosni i Hercegovini, njegova ekselencija Nicola Minasi, u današnjoj posjeti Mostaru, sastao se s članovima Predsjedništva Gradskoga odbora HDZ-a BiH Mostar, Vlatkom Marinovićem, članom Pregovaračkog tima Gradskoga odbora, i Igorom Lončarom, političkim tajnikom Gradskoga odbora.
 
U ugodnom razgovoru u kojem je bilo riječi o aktualnim političkim i društvenim temama, gosp. Nicola Minasi je najviše zanimanja posvetio pregovaračkom procesu vezanom za nužne izmjene izbornih pravila za Grad Mostar u okviru Izbornoga zakona BiH, uz naglasak na trenutne rezultate procesa, ispregovarane modele A i B izbornih pravila, te planove u tom pravcu za iduću 2020. godinu.
 
Veleposlanik Minasi se zahvalio na prijemu, kao i na detaljnom pojašnjenju političkih i društvenih prioriteta iz perspektive Gradskoga odbora HDZ-a BiH Mostar, poručivši na kraju da iskreno cijeni napore i očekuje uskoro novi susret, priopćeno je iz GO HDZ-a BiH Mostar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?