ISPROBAJTE!

Mama otkrila genijalan trik za pranje čarapa u perilici: ‘Ovako više nikada neće nestati!’

08.06.2023.
u 21:33

Majka šestero djece je na Facebooku podijelila svoj trik koji joj uvelike pomaže tijekom pranja rublja

Jedna od najvećih smetnji svakoga tko koristi perilicu rublja su nestajuće čarape. Većina domova ima nekoliko pojedinačnih čarapa, s drugom polovicom koja je odjednom samo nestala tijekom pranja. Jedna mama kojoj je bilo muka da joj mašina za pranje rublja svaki put 'pojede' jednu čarapu, odlučila je osmisliti akcijski plan, i stvorila je trik za koji obećava da djeluje, piše Mirror.

Kao majka šestero djece u dobi od tri do 13 godina, Sarah Dobson ludjela je zbog gubitka čarapa i tada došla do jednostavnog rješenja koje joj je uvelike olakšalo život. Na Facebooku je mama iz Sydneya napisala: "Samo sam htjela podijeliti ovu malu ideju koju sam imala za prljavu odjeću moje šestero djece."  

Podijelila je sliku malog stalka s kotačićima na dnu, s vješalicama i šest bijelih mrežastih vrećica zakačenih na njih. Sarah je objasnila: "Vreće za grudnjake s imenima svih djece, čarape i donje rublje idu u vrećice, sve ostalo u košaru i nema više sortiranja. Sve se opere u vrećama, a onda iz sušilice ide ravno u njihove sobe." Na taj način ona zna koje čarape pripadaju kojem djetetu, a parovi čarapa ostaju zajedno.

Sarah je došla na tu ideju prije šest mjeseci nakon što joj je dosadilo da uvijek gubi jednu čarapu. Rekla je: "Imam beskonačne hrpe pojedinačnih čarapa i umorna sam od spajanja čarapa i pamćenja koja kome pripada." Druge su mame mislile da je Sarin izum genijalan, a jedna je osoba rekla: "Vi ste genijalka, imam četiri djevojke i čini se da nikako ne mogu pronaći par čarapa, a ja imam dvije košare za rublje pune čarapa i nasumične odjeće".

Drugi je komentirao: "Izvrsna ideja. Definitivno ovo radim, jer mi je muka od toga da moja perilica i sušilica stalno jedu jednu čarapu." Ali to nije sve. Sarah je podijelila još jedan trik za čišćenje koji koristi za vješanje odjeće svoje djece.

Sarah ne slaže odjeću svoje djece, već je stavlja na vješalice koje idu ravno na štrik. Kad se osuše idu ravno u ormare. Sarah je rekla: "Ne slažem nikakvu odjeću, sve se mokro objesi na vješalice, stavi na štrik i onda ravno u ormare, jedina ladica koju imam za svu djecu je jedna ladica za čarape i jedna ladica za donje rublje. "

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije