Srpski pjevač

Makarska: Aca Lukas zapjevao u čast Olivera Dragojevića

22.07.2019.
u 09:45

Srpski pjevač Aca Lukas nastupao je ovog vikenda u jednom klubu u Makarskoj te jedan dio svog repertoara posvetio Oliveru Dragojeviću.

Lukas je zapjevao "Nije htjela", "Kad mi dođeš ti" i "Cesaricu", a oduševljena publika pjevala je s njim uglas. Dok je pjevao, iza Ace se mogla vidjeti Oliverova fotografija.

 

 

Dalmatinski portal objavio je nekoliko snimki Lukasovih izvedbi Oliverovih pjesama.

 

 

Inače, kako podsjeća Index.hr, Aca Lukas nastupao je u klubu na koji se nedavno obrušila Hloverka Novak Srzić, direktorica Turističke zajednice Makarske.

Srzić je napala makarske klubove jer joj se - ne sviđa njihov glazbeni repertoar. "I onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad u Petar Pan dovode Karleuše svih fela...i jedino po tome na koncu neki žele zapamtiti i "obilježiti" naš grad... baš sam ljuta", napisala je, između ostalog, na Facebooku.

No brzo se oglasila i Jelena Karleuša koju je Srzić direktno prozvala. "Vi ste 'gospođo' jedna obična prosta malograđanka i zbog takvih kao što ste vi su u Hrvatskoj plaže poluprazne! Manite se mržnje i politike jer ste doku**** sa tim 'i Bogu i narodu'! Mlade ljude zabole za to, samo se još vi u vašoj staroj glavi delite na 'Nemce, Partizane, Četnike, Ustaše' itd. I da, hvala Makarskoj na divnom druženju!", poručila je Karleuša.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije