JE LI TO NAČIN?

Majka poludjela kada je vidjela na koji su joj način odgojiteljice poslale poruku

29.01.2020.
u 07:15

Kako je ova samohrana majka dvoje djece pojasnila, do incidenta je došlo nakon što nije vidjela poruku koju su joj djelatnici iz vrtića dan ranije stavili u torbu u kojoj se nalaze stvari dječaka

Mama, nemam više pelena. Molim te, provjeri obavijest - glasi poruka koju je jedna Amerikanka pronašla ispisanu zelenim markerom ni manje ni više nego po trbuhu njezinog sinčića.

Naime, kako je ova samohrana majka dvoje djece pojasnila na Facebooku, do ovog incidenta je došlo nakon što nije vidjela poruku koju su joj djelatnici iz vrtića dan ranije stavili u torbu u kojoj se nalaze stvari dječaka. 

- Imajte na umu da vidim nekoliko odgajatelja kada ga ostavljam i nekoliko kada dolazim po njega. Ako nisam vidjela da mu trebaju pelene zar nije mogao bilo tko od njih jednostavno reći 'Ej, Heather, tvom sinu su potrebne pelene, možda nisi vidjela poruku'. Ali umjesto toga, danas popodne mijenjam njegovu pelenu i ugledam ovu poruku na svom sinu, ispisanu sa markerom. Pokušala sam je skinuti s nekoliko dječjih maramica i ne skida se. Planirala sam odvesti ih na plažu da se igraju, a sada ne mogu jer je moj sin sav išaran. Ja sam samohrana mama sa punim radnim vremenom i dvoje vrlo male djece. Tužite me jer ne stignem čitat poruke svaki dan - napisala je ogorčena majka, prenosi Metro.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?