'MISLI DA MI JE 12'

Majka oduševila reakcijom na sobu u kojoj joj je kći odsjela s dečkom: Rekla sam ti da paziš

Twitter
16.09.2019.
u 13:45

Caitlin Wren privukla je pažnju javnosti objavom prepiske sa svojom majkom koja je pomislila kako će njezin dečko spavati na kauču

Djevojka po imenu Caitlin Wren posjetila je glavni grad Škotske Edinburgh sa svojim dečkom, no nije ni slutila da će njezino putovanje privući toliko pažnje.

Ona je, naime, na Twitteru objavila fotografiju hotelske sobe koju je poslala svojoj majci, a upravo reakcija majke nasmijala je sve.

– Noćenje u Edinburghu s mojim dečkom, a moja mama misli da mi je još 12 – napisala je ona uz prepisku sa svojom majkom.



 

Naime, nakon što joj je poslala fotografiju sobe u kojoj se nalazi jedan bračni krevet i kauč uz njega, majka je pomislila kako će dečko njezine kćeri spavati na kauču.

– Jadan Dean mora spavati na kauču. Barem nije na podu. Rekla sam ti da paziš da su dvostruki kreveti – napisala joj je majka.

Mnogi korisnici Twittera u ovoj objavi prepoznali su svoje roditelje.

"Kada sam otišla na ljetovanje sa svojim dečkom moja mama je zahtijevala fotografije sobe s dva odvojena kreveta. Ignorirala sam je", "Mislim da je moj tata odgovorio na ovu poruku", samo su neki od brojnih komentara.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije