NAJPOZNATIJA PRODAVAČICA

Kristina Mandarina o novoj promjeni u životu: Sve se dogodilo tako brzo

03.11.2019.
u 17:20

- Tetovaža je genijalna, ja sam oduševljena, to mi je bila želja velika. Već sam ranije razmišljala o tome i sve se odvilo tako brzo. Kada za 30-40 godina budem pogledala tetovažu mandarine, uvijek ću se sjećati ovog perioda i drago mi je da me to obilježilo - kazala je Kristina

Najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj - Kristina Penava zvana Kristina Mandarina, odlučila se na novu tetovažu i to na onu koja će je uvijek podsjećati zašto je postala poznata. Kristina je tetovirala mandarinu iznad gležnja, a već ima tetovaže krune, rimskih brojeva, lava i ruže.

- Tetovaža je genijalna, ja sam oduševljena, to mi je bila želja velika. Već sam ranije razmišljala o tome i sve se odvilo tako brzo. Kada za 30-40 godina budem pogledala tetovažu mandarine, uvijek ću se sjećati ovog perioda i drago mi je da me to obilježilo  - kazala je Kristina za RTL Exkluziv. 

Video pogledajte OVDJE


- Zauvijek Kristina Mandarina - napisala je Kristina pokraj fotografije na Instagramu. Inače, na toj društvenoj mreži prati je više od 56 tisuća ljudi. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije