ubijena djeca

Krajina se oprostila od Ahmira, Ajlana i Neile

16.12.2018.
u 13:43

U Cazinu ispred džamije Brezova kosa danas je obavljen ukop ubijenoj djeci, sedmogodišnjem Ahmiru, petogodišnjoj Neili i dvogodišnjem Ajlanu, prenosi Pogled.ba

Na pokopu  bilo je prisutno nekoliko tisuća ljudi iz cijele Bosne i Hercegovine.

Vlasti u USŽ su proglasile Dan žalosti zbog stravičnog ubojstva troje maloljetne djece u četvrtak u bihaćkom naselju Mali Lug.

Prije sprovoda, tisuće građana, poznanika i prijatelja obitelji okupile su se ispred obiteljske kuće da bi još jednom odali počast djeci koju je ubio njihov otac Admir Sović.

Podsjećamo, stravično trostruko ubojstvo koje je potreslo cijelu bh., ali i javnost u regiji, dogodilo se u četvrtak oko 17 sati, kada je policiji prijavljeno da je 37-godišnjak u obiteljskoj kući usmrtio svoje troje maloljetne djece, a potom izvršio samoubojstvo. Dolaskom na mjesto tragedije policajci su zatekli četiri tijela.

Inače, jučer je ukopan 37-godišnji Cazinjanin Admir Sović. Na sprovodu su bili njegovi najbliži članovi obitelji, među njima i dvije sestre, brat i majka Rahmana.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije