Čeka se odgovor vlasti

Konzorciji 15 hercegovačkih tvrtki dao ponudu za izgradnju aerodroma u Trebinju

18.09.2020.
u 16:01

Konzorciji hercegovačkih građevinskih poduzeća dostavio je ponudu za izgradnju najvećeg infrastrukturnog projekta na ovom podneblju – aerodroma Trebinje, piše Hercegovina press.

U pismu namjere koje potpisuje 15 tvrtki, istaknuto je kako su tehničkim i kadrovskim kapacitetima potpuno spremni za sudjelovanje u projektu izgradnje aerodroma, poštujući sve propise i pravila struke, kao i rokove izgradnje koje odredi investitor.

Sudionici konzorcija zapošljavaju više od 800 ljudi, od čega 80 visokoobrazovanih kadrova raznih profila koji mogu ispratiti jedan ovakav projekt, koji je u svakom smislu građevinski i inžinjerski izazov.

-S obzirom na to da se radi o objektu na kome zemljani radovi predstavljaju dobar dio posla moramo se pohvaliti činjenicom da posjedujemo građevinsku mehanizaciju koja sigurno može izvesti sve radove u potrebnom kvalitetu, kao i u razumnom roku – navodi se u pismu namjere konzorcija.

Čeka se odgovor vlasti u RS-u.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?