Odlična vijest

Kompanija Ytong BH će donirati cjelokupan materijal za izvođenje zidarskih radova na Olimpijskom bazenu u Mostaru

02.02.2023.
u 09:27

Dok Gradska uprava Grada Mostara zajedno sa izabranim Arhitektonskim uredom odlučuje o idejnom rješenju izgleda budućeg Olimpijskog bazena u Mostaru, Uprava kompanije Ytong BH d.o.o. Tuzla donijela je odluku koja će obradovati građane i građanke Mostara, ali i sportsku zajednicu Bosne i Hercegovine. 

- Kompanija Ytong BH koja je na tržištu BiH, između ostalih, prisutna sa brendovima Ytong, Silka i Multipor koji su sinonim za modernu i učinkovitu gradnju, posebno u domeni energetske učinkovitosti objekata, odlučila je donirati cjelokupan građevinski materijal neophodan za izvođenje zidarskih radova objekta Olimpijskog bazena u Mostaru. Svjesni smo što za naše sportaše i našu zemlju znači izgradnja ovog objekta koja se očekuje s velikom radošću, a posebice mu se raduje sportska javnost - istaknuo je Jasmin Huremović, direktor prodaje kompanije Ytong BH. 

S više od 5.300 zaposlenika, Xella Grupacija jedna je od vodećih svjetskih dobavljača ne samo materijala za zidarske i izolacijske radove, nego kompletnih rješenja za građevinarstvo, bez obzira na tip i namjenu objekta. U svom poslovanju, fokusirana je ne samo na energetsku učinkovitost, nego generalno na zaštitu životnog okoliša. 

- Sa snažnim brendovima poput Ytong dajemo važan doprinos trajnim, energetski učinkovitim i modernim objektima, kakav Olimpijski bazen treba i zaslužuje biti. S druge, pak, strane pozitivne karakteristike i prednosti plivanja i sporta općenito vrijednosti su koje moramo posebno njegovati, jer donose višestruku dobrobit kako za pojedinca tako i za društvo u cjelini. Stoga mi je iznimno drago što ćemo biti partner u ovom poduhvatu - zaključio je Huremović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije