HOROR U KOLUMBIJI

Kaos na utakmici: Na teren utrčalo 1.400 navijača, pretučena kolumbijska legenda

22.09.2022.
u 21:17

Nezapamćen incident dogodio se sinoć na utakmici kolumbijske Primera lige nakon što je nevjerojatan broj navijača utrčao na teren i izazvao horor scene.

U utakmici Cortulue i Deportivo Calija nezadovoljni gostujući navijači utrčali su na teren i izazvali kaos kakav se rijetko viđa. Prema informacijama medija, čak 1.400 navijača utrčalo je na teren i obračunalo se s gostujućim igračima.

Riječ je o navijačima Deportivo Calija, jednog od najpopularnijih kolumbijskih klubova, koji je posljednji na ljestvici Primere i gubio je rezultatom 2:0 u 81. minuti utakmice kada se dogodio veliki incident.

 

Navijači su utrčali na teren i počeli verbalno i fizički zlostavljati igrače i članove stručnog stožera Deportiva. Sudac i većina nogometaša uspjeli su pobjeći, dok su oni nesretni, koji su ostali na terenu, pretučeni.

Najgore je prošao slavni napadač reprezentacije Kolumbije Teofilo Gutierrez, koji je godinama nastupao za selekciju ove zemlje i igrao na svjetskim prvenstvima. Tukli su ga šakama i nogama, a u incidentu je ozlijeđen i trener Mayer Candelo.

 

Deportivo Cali je u međuvremenu objavio saopćenje za javnost u kojem se traži od lokalnih vlasti da interveniraju kako se ne bi dogodio sličan incident u budućnosti. Osudili su svaku vrstu nasilnog ponašanja protiv igrača i stručnog stožera kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije