Kraljevska zrakoplovna Vojna akademija

Kadet OS BiH Emir Ramić uspješno završio školovanje u Cranwellu

07.05.2021.
u 12:57

Svečanom paradom na Kraljevskoj zrakoplovnoj Vojnoj akademiji u Cranwellu 6. svibnja 2021. godine obilježen je završetak “Modular Initial Officer Training Course No3”. Tim povodom, na svečanoj paradi je promoviran i kadet Emir Ramić koji je uspješno završio navedeno školovanje, čime su Oružane snage Bosne i Hercegovine dobile još jednog časnika koji će ubrzo biti u poziciji da stečena znanja i iskustva prenosi u svojoj postrojbi u Oružanim snagama Bosne i Hercegovine.

Svečanosti su nazočili veleposlanik Bosne i Hercegovine u Ujedinjenom Kraljevstvu Velike Britanije i Sjeverne Irske Nj.E. Vanja Filipović, kao i vojni ataše BiH u UK brigadir Nedžad Sadiković. 

Imenovani su u sklopu svečanosti obavili razgovor sa zamjenikom zapovjednika Zračnih snaga generalbojnikom Richardom Maddisonom. To je bila prilika da se zahvale Ujedinjenom Kraljevstvu Velike Britanije i Sjeverne Irske na ukazanoj mogućnosti koja se pruža bh. kadetima za školovanje na ovoj prestižnoj vojno-školskoj ustanovi, izražavajući uvjerenje da će se ova praksa nastaviti.

Komentara 1

PA
pavelic2
13:07 07.05.2021.

tocno dok ovo nisam procitao nisam mogao na wc, sad se zahvaljujem vecerenjem listu sto mi je proradila probava

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?