Ide na bolje

Jovanović poručio iz bolnice: Liječnici su uspjeli zaustaviti širenje upale pluća

06.07.2020.
u 14:44

Lider srbijanskog LDP-a Čedomir Jovanović javio se iz beogradske bolnice u koju je prije sedam dana primljen s prvom dijagnozom upale pluća.
S obzirom na to da se odmah sumnjalo da je Jovanović zaražen koronavirusom, jer je bio u kontaktu sa zaraženom osobom, mnoge je dodatno zabrinulo zdravstveno stanje predsjednika Liberalno-demokratske partije. Jovanović je danas poslao emotivnu poruku iz bolnice, kazavši da su liječnici uspjeli zaustaviti širenje upale pluća.


"Premoren sam, zaustavili smo tijekom vikenda širenje upale pluća, kisik me je sačuvao i još mi je nužan kako bih što više odmarao pluća koja se bore s virusom. Polako obaramo temperaturu i smirujemo krvni tlak", napisao je Jovanović.

Liječnici su, dodao je, stalno uz njega i prate situaciju.

"Na svaku promjenu reagiraju modifikacijom terapije. Drugu noć zaredom sam uz njihovu podršku uspio odspavati nekoliko sati, s obzirom na to da su našli rješenje za bolove koji su me kidali cijelog tjedna. Mislim na sve i o svemu. Čuvajte se", poručio je Jovanović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?