Čović razgovarao s Minasijem

Jačanje zdravstva i sanacija ekonomskih posljedica primarne potrebe BiH

04.04.2020.
u 12:47

Jačanje zdravstvenih kapaciteta, zaštita zdravlja i sanacija ekonomskih posljedica primarne su potrebe Bosne i Hercegovine i brojnih drugih zemalja diljem svijeta, naglašeno je

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović održao je danas telefonski sastanak s veleposlanikom Republike Italije u BiH Nicolom Minasijem. 

Dužnosnici su, tom prilikom, razgovarali o pandemiji koronavirusa s osvrtom na zdravstvene i ekonomske izazove i uvedene mjere. Jačanje zdravstvenih kapaciteta, zaštita zdravlja i sanacija ekonomskih posljedica primarne su potrebe Bosne i Hercegovine i brojnih drugih zemalja diljem svijeta, naglašeno je, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Čović i Minasi izrazili su zadovoljstvo prijateljskim bilateralnim odnosima i uspješnoj dugogodišnjoj suradnji, ističući da se u budućnosti očekuje dodatno jačanje veza između Bosne i Hercegovine i Italije, koje su u mnogočemu povezane. 

Dužnosnici su također komentirali pomoć Europske unije Bosni i Hercegovini, ističući veliku europsku solidarnost koja se, usprkos unutarnjim potrebama Europske unije, snažno iskazuje i prema partnerima u regiji Zapadnog Balkana. 

Dragan Čović je tijekom telefonskog sastanka veleposlaniku Nicolu Minasiju u ime žitelja Bosne i Hercegovine i u vlastito ime izrazio duboku solidarnost s talijanskim narodom i Republikom Italijom i sućut zbog žrtava uzrokovanih pandemijom koronavirusa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije