Utemeljitelji HDZ-a

Izbori u Mostaru određuju položaj cjelokupnog hrvatskog naroda u BiH

hdz bih osnivanje
Večernji list
16.12.2020.
u 11:21

Klub utemeljitelja HDZ-a BiH izdao je priopćenje povodom lokalnih izbora u Gradu Mostaru, a u kojem pozivaju građane Mostara da iziđu na izbore 20. prosinca. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Drage Mostarke i Mostarci,

u nedjelju 20. prosinca 2020., poslije 12 godina održavaju se lokalni izbori u Gradu Mostaru. Prije 30 godina, na prvim demokratskim izborima, hrvatski narod prepoznao je društvene promjene i pružio apsolutnu podršku listi Hrvatske demokratske zajednice. Pobjeda na tim izborima omogućila nam je da spremni i organizirani prođemo kroz ratne godine i obranimo svoj narod od dvostruke agresije.

U vremenima institucionalne krize i sustavnog obespravljivanja hrvatskog naroda, kada se najavljuju neka nova politička rješenja, lokalni izbori u Gradu Mostaru su samo jednim dijelom vezani za komunalne probleme i borbu za ljepši, čisti i napredni Mostar, što je naše zajedničko opredjeljenje. Izbori u Gradu Mostaru imaju veliki značaj jer određuju položaj cjelokupnog hrvatskog nacionalnog korpusa u Bosni i Hercegovini.

Vjerujući u odgovornost i političku mudrost hrvatskog naroda u Gradu Mostaru, pozivamo vas da u nedjelju izađete na izbore, zajedno s članovima vaših obitelji i glasujete za listu Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine.

Klub utemeljitelja HDZ-a BiH

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?