Radni posjet

Izaslanstvo iz Srbije posjetilo novoizgrađeni državni zatvor u BiH

05.08.2021.
u 21:25

Izaslanstvo iz Republike Srbije, predvođeno Dejanom Novakovićem, upravnikom Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) Požarevac-Zabela, boravilo je u Bosni i Hercegovini u dvodnevnom radnom posjetu, priopćilo je Ministarstvo pravde BiH.

Na sastanku sa Sinišom Perkovićem, upravnikom Zavoda za izvršenje kaznenih sankcija, pritvora i drugih mjera BiH, Ines Krtalić, šeficom Ureda ministra pravde BiH i Mariom Miočevićem, savjetnikom ministra pravde BiH, razgovarano je i o unapređenju sigurnosnih sustava u zavodima te o razmjeni iskustava iz sektora osiguranja. 

U vezi s tim, zajedno s upravnikom KPZ-a Požarevac su doputovali i Janko Stanišić, zamjenik načelnika Službe za osiguranje KPZ-a Požarevac, Dejan Marjanović, koordinator za sigurnosno-informatičke poslove, kao i Nikola Knežević, specijalist za video nadzor iz Instituta "Mihajlo Pupin".

Tijekom posjeta, predstavnici iz Republike Srbije su posjetili novoizgrađeni Zavod za izvršenje kaznenih sankcija, pritvora i drugih mjera Bosne i Hercegovine.

Prezentiran im je značaj ove institucije s visokim stupnjem sigurnosti, uređene po najsuvremenijim europskim standardima i kao takve, važnog stupa vladavine prava u BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?