prva posebna sjednica

Izabrana tri potpredsjednika Narodne skupštine RS-a

nsrs
Fena
01.12.2022.
u 21:37

Za potpredsjednika NSRS iz reda hrvatskog naroda izabrana je Anja Ljubojević, koju je na tu funkciju predložio Klub zastupnika SNSD

Na Prvoj posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS) večeras su izabrana tri potpredsjednika te skupštine.

Za potpredsjednika NSRS iz reda hrvatskog naroda izabrana je Anja Ljubojević, koju je na tu funkciju predložio Klub zastupnika SNSD. Za potpredsjednika izabran je Petko Rankić, kojeg je na tu funkciju predložio Klub zastupnika SP.

Za potpredsjednika Narodne skupštine RS iz reda bošnjačkog naroda izabran je Mirsad Duratović, kojeg je na tu funkciju predložio Klub zastupnika Pokret za državu.

Na Prvoj posebnoj sjednici izabrani su i članovi Administrativnog povjerenstva Narodne skupštine: Spomenka Stevanović, predsjednik, Biljana Petković, zamjenik predsjednika i članovi Denis Pijetlović, Denis Šulić, Aleksandar Trninić, Velibor Stanić, Kostadin Vasić, Đorđe Vučinić i Ramiz Salkić, priopćeno je iz NSRS.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?