Dvije zračne kompanije bilježe porast broja letenja

Iz Sarajeva zimi po jedan let više za Beč i Stuttgart

05.11.2018.
u 09:00

Glede aktualnog zimskog reda letenja za 2018./2019. godinu, Sarajevo je izravnom zračnom linijom povezano s dvanaest odredišta u svijetu

 

Svaka zračna kompanija sukladno svojim planovima smanjuje broj letova.

Prema zimskom redu letenja 2018./2019., dvije zračne kompanije bilježe blagi porast broja zrakoplovnih letova iz sarajevske zračne luke, i to: jednu zrakoplovnu operaciju više zračne kompanije Austrian Airlines za Beč te jedan let više zračne kompanije “Eurowings” za Stuttgart, potvrdili su agenciji Fena iz Međunarodne zračne luke Sarajevo.

Kako su naveli, neznatan pad u broju letova bilježi zračna kompanija FlyDubai, koja je u prethodnom zimskom redu letenja imala šest zrakoplovnih operacija na tjednoj razini, a u aktualnom redu letenja planirane su četiri.

Prema tome, u odnosu na prethodni zimski red letenja zračna kompanija FlyDubai smanjila je broj zrakoplovnih operacija sa šest na četiri.

Kako ističu iz Međunarodne zračne luke Sarajevo, u odnosu na ljetni red letenja, dolazi do smanjenja broja letova u zimskom razdoblju godine, što je posljedica odluke svake zrakoplovne kompanije u skladu s određenim gospodarskim i drugim procjenama, odnosno isplativosti.

Glede aktualnog zimskog reda letenja iz sarajevske zračne luke za 2018./2019. godinu, Sarajevo je izravnom zračnom linijom povezano s dvanaest odredišta u svijetu, a to su: Zagreb, Istanbul, Munchen, Ljubljana, Beograd, Dubai, Doha, Beč, Stuttgart, Koeln, Stockholm i Budimpešta. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?