POSLJEDNJI TRENUCI

Ivanović potvrdio da je Bandiću pozlilo u njegovu domu: 'Preminuo mi je prijatelj'

28.02.2021.
u 17:38

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić preminuo je noćas u 66. godini života. Njegov sprovod održat će se u srijedu na Mirogoju.

U trenutku kad je gradonačelnika Zagreba Milana Bandića pogodio infarkt zbog kojeg je noćas i preminuo, on se nalazio u domu svojeg prijatelja Sergija Ivanovića. Ivanović je za 24sata potvrdio da je zagrebačkom gradonačelniku pozlilo u njegovom domu. 

- Preminuo mi je prijatelj - kratko im je rekao. 

S njima u društvu nalazio se i pulmolog s Jordanovca dr. Gzim Redžepi. On je za Večernji list otkrio što se dogodilo.  - Cijeli dan smo se jučer družili. Od jedan smo bili u Brezovici kod prijatelja do sedam navečer, a onda smo otišli kod prijatelja Sergeja na Vrhovec. Nismo ni večerali tamo jer nismo bili gladni, pili smo čaj i vodu i gledali utakmicu. Samo se srušio, nije rekao ni riječ. Kao oni nogometaši koji se sruše iznenada, uslijed velikih napora. Shvatio sam odmah da je to masivni infarkt i pokušao sam ga reanimirati, nažalost bezuspješno. Jedna ekipa Hitne pomoći stigla je jako brzo, za par minuta, jer bili su u blizini vraćajući se s intervencije, a druga je stigla za jedno sedam-osam minuta. I u bolnici su ga reanimirali, nažalost, nije uspjelo - ispričao nam je dr. Redžepi.  Podsjećamo, grad Zagreb je objavio kako će se svečana komemoracija povodom smrti gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića održati u utorak, 2. ožujka, s početkom u 11:00 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu, Trg Republike Hrvatske 15. Sprovod zagrebačkog gradonačelnika održat će se u srijedu, 3. ožujka, u 12:00 sati, na gradskom groblju Mirogoju.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?