MOSTAR

Inicijativa za pokretanje humanitarne pomoći za područje pogođeno zemljotresom u RH

26.01.2021.
u 16:39

Danas je održan sastanak Inicijative za pokretanje humanitarne akcije pomoći za zemljotresom nastradala područja u Republici Hrvatskoj. Na sastanku su sudjelovali: Mirjana Čagalj potpredsjednica HGK, doc.dr.sc. Marko Šantić predsjednik Gospodarske komore FBiH, Nikica Pažin predstavnik HGK u BiH, prof.dr.sc. Viktor Lasić predstavnik HGK u BiH, Ivan Pavičić konzul I razreda R. Hrvatske u BiH.

Hrvatska gospodarska komora dostavila je specifikaciju žurno potrebnog građevinskog materijala. Gospodarska komora FBiH će kroz svoju mrežu animirati gospodarstvenike u FBiH kako bi se osigurala nabavka dijela potrebnog građevinskog materijala za nastradala područja.

Humantarnu akciju će u narednom razdoblju koordinirati Gospodarska komora FBiH u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom, njezinim predstavnicima u BiH te Generalni konzulat Republike Hrvatske u Mostaru i Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Sarajevu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?