ŽEPČE: Srcem za Petrinju i Glinu

Humanitarna akcija za pomoć stradalima u potresu

18.01.2021.
u 13:49

Klub za podršku poduzetništvu žena općine Žepče pokrenuo je humanitarnu akciju pod nazivom "Humanitarna akcija za pomoć stradalima u potresu -Žepče srcem za Petrinju i Glinu“. Njihov poziv prenosimo u cijelosti.

"Namjera je pomoći u najpotrebitijem koji su stradali u snažnom zemljotresu koji je pogodio središnji dio Hrvatske, područje Banovine. Uspostavljeni su kontakti s udrugama poduzetnika/poduzetnica na tome području koje su pozdravile našu akciju i izrazile spremnost da se uskoro uspostavi snažnija poslovna suradnja  sa žepačkim poduzetnicima/poduzetnicama.

Sredstva ZA pomoć ćemo prikupljati sve do kraja veljače  kako bismo pomogli što više malih biznisa. Pozivamo Vas i ovim putem da pokažete solidarnost i u okviru svojih mogućnosti pomognete akciju uplatom u novcu na otvoreni uplatni račun:

Žiro račun za uplatu donacija: 338 310 226 617 6870 (UniCredit Bank).

Akciju su podržali Razvojna agencija Žepče, Udruga žena „PRVA“ Žepče i Udruženje žena Begov Han. Očekujemo da će se akciji pridružiti i ostale javne institucije s područja općine Žepče.

Vjerujemo da će te prepoznati potrebu da zajedno sa Klubom za podršku poduzetništvu žena  općine Žepče podržite poduzetnike i poduzetnice u Petrinji i Glini.
Po završetku humanitarne akcije ćemo se  javno zahvaliti svim poduzećima, organizacijama, pojedincima koji su nas podržali. Poštovat ćemo želju onih koji budu željeli biti anonimni darovatelji.  


Kontakt osoba za informacije o humanitarnoj akciji je Razvojna agencija Žepče, Marijana Tomić, 032 880 273

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?