Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

HKD Napredak raspisao natječaj za dodjelu stipendija

18. studenoga 2019. u 17:05 0 komentara 60 prikaza

Središnja uprava Hrvatskog kulturnog društva (HKD) "Napredak" raspisala je natječaj za dodjelu stipendija za dodiplomske i postdiplomske studije iz Napretkovog fonda za stipendiranje i sveučilište "Ivo Andrić - Vladimir Prelog" za akademsku 2019./2020. godinu.

 Ove godine HKD "Napredak" dodijelit će 43 stipendije studentima dodiplomskih i postdiplomskih studija, odlučeno je na sjednici Središnje uprave Napretka iz koje navode da se detalji natječaja mogu pronaći na njihovoj službenoj web stranici.  

 Članovi Središnje uprave na sjednici su razmatrali i informaciju o pripremama tradicionalne manifestacije "Napretkovi Božićni dani 2019.", o čijem će programu javnost biti uskoro informirana.

 Bilo je riječi i o Hrvatskom narodnom godišnjaku za 2020. godinu, čije se tiskanje očekuje do konca studenoga, te o Napretkovom kalendaru za 2020., koji je završen i spreman za tisak.

 Na sjednici je usvojen Poslovnik o radu Središnje uprave te razmatran Prijedlog nacrta Programa rada Središnje uprave, kao i informacija o aktivnostima Povjerenstva za gospodarstvo.

 Predsjednik Napretka Nikola Čiča upoznao je članove Središnje uprave sa službenim posjetima i sastancima s predstavnicima političkog i javnog života te posjetima Napretkovim podružnicama., priopćio je Ured za informiranje HKD-a "Napredak".

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.