predsjednik Vlade HNŽ-A

Herceg: Poduprijet ćemo obnovu objekta Judo kluba "Borsa"

09.10.2019.
u 16:19

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije danas je  primio Franju Zadru, voditelja Judo kluba „Borsa“ Mostar.

Na sastanku je razgovarano o požaru u kojem je nanesena velika materijalna šteta na objektu Športskoga centra i prostorija Judo kluba „Borsa“ u Rodoču kod Mostara.

„Dvije trećine objekta je uništeno i trebat će puno sredstava i vremena kako bi on u potpunosti bio obnovljen“, kazao je voditelj Zadro.

Predsjednik Herceg istaknuo je bitnost ‘“Borse“ kao jednog od uspješnijih športskih kolektiva na području Županije, ali i šire.

 „Vlada HNŽ je i ranije podupirala rad Kluba, a sukladno mogućnostima, poduprijet će i saniranje objekta kako bi djeca i mladi nastavili trenirati i nizati uspjehe na ponos svih nas“, kazao je predsjednik Herceg.

U osobno i u ime članova Kluba, Zadro je zahvalio predsjedniku Hercegu na dosadašnjoj, ali i budućoj potpori, koju je Vlada spremna dati za obnovu Športskog centra čija je uloga, kako je kazao, „ne samo športsko-rekreativna nego i društvena jer aktivira razvoj mladih u pozitivnom okruženju“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?