SARAJEVO

Grubeša obišao novoizgrađeni državni zatvor

04.12.2020.
u 15:58

Ministar pravde Bosne i Hercegovine Josip Grubeša danas je boravio u radnoj posjeti novoizgrađenog Zavoda za izvšenje krivičnih sankcija, pritvora i drugih mjera Bosne i Hercegovine. 

Zavod za izvšenje krivičnih sankcija, pritvora i drugih mjera Bosne i Hercegovine je institucija sa visokim stupnjem sigurnosti koji je napravljen po  najsuvremenijim europskim standardima i kao takav predstavlja važan stup vladavine prava u Bosni i Hercegovini. 

Ministra Grubešu je dočekao v.d. upravnik Zavoda Siniša Perković uz svečano  postrojavanje zavodske policije, te su u pratnji načelnika Sužbe sigurnosti obišli Zavodske prostorije. 

S obzirom da je Zavod novoizgrađena institucija v.d. upravnik Siniša Perković je  upoznao Grubešu sa tehničko-organizacijskim uvjetima i  aktivnostima koje se provode u Zavodu, kao i da se radi kontinuirana obuka i stručno  usavršavanje novouposlenih. 

Izrazili su zadovoljstvo što trenutna epidemiološka situacija vezana za koronavirus nije utjecala na premještanje zatvorenika i pritvorenika te njihov smještaj u Zavodske ćelije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?