Večera za 5 na selu

Gledatelji nemilosrdni prema Agici: Kako može lažno plakati! Ovo je nezaslužena pobjeda

16.10.2021.
u 11:53

Pobjednica ovog tjedna u "Večeri za 5 na selu" je bila Agica koja je s 34 boda na kraju tjedna bila najbolja i vijest o pobjedi izmamila joj je i suze, ali gledatelji nisu zadovoljni ovim ishodom i smatraju kako je Agica dosta manipulirala i svima je dala jako niske ocjene kako bi sebi osigurala što bolju poziciju.

Zamjeraju joj što je na svakoj večeri vidno uživala u svemu što su domaćini poslužili, a onda bi ih na kraju večere"nagradila" niskim ocjenama i nije im jasno kako su ocjene bile tako loše kad joj se sve svidjelo. Zbog toga su gledatelji bili nemilosrdni u komentarima nakon što je sinoć završila emisija.

-Da je Željka bila objektivna u davanju ocjena bila bi pobjednica ona,a ne Ragica. Dvije totalne suprotnosti: Željka: Kulturna,uredna,elegantna, pristojna dama. Ragica: Sve suprotno.Nakon večere koju je ona skuhala, počela pokazivati svoje pravo lice! Namjerno je davala niske ocijene, a vrhunac nekulture je pljuska Stanku. Sve je kandidate nakajlala. Zato je Željka najpozitivnija ovotjedna kandidatkinja i žao mi je što je nju zaobišla pobjeda. Ovo nije zaslužena pobjeda. Nije zaslužila pobjedu. Sve pojede i onda da ocjenu 6,7. Kako samo može lažno plakati, katastrofa. Čemu suze? Davala svima nisko da bi pobijedila 🤣🤣 tradicija puding. Baš se ono "iznenadila" sto je pobijedila. A očekivala je da ce pobijediti. Džaba joj pobjeda,kad je namazana svim mastima. Kaže Agica nije očekivala pobjedu. Ma kako nije kad je u sve 4 večere davala niske ocjene. Sve joj je bilo fino, odlično, pojela 3 tanjura, ali da ocjenu 7! Jer je moderno! Koja glumica, čak je i suzu pustila🤦‍♀️a namjerno davala male ocjene da pobijedi🤷‍♀️Bollywood na aparatima - napisali su gledatelji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?