sastanak

Galić i Kajmaković o angažiranju više policajaca na sarajevskom aerodromu

11.07.2019.
u 14:49

Direktor Granične policije BiH Zoran Galić u četvrtak se susreo s Arminom Kajmakovićem, direktorom Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Na sastanku su razgovarali o dosadašnjoj suradnji, ocijenivši je izuzetno uspješnom, kao i budućim aktivnostima. S obzirom na to da je tijekom ljetnih mjeseci na ovom aerodromu znatno povećan broj letova i putnika, direktori su razmatrali mogućnost angažiranja većeg broja policijskih službenika u Jedinici granične policije Aerodrom Sarajevo.

Suglasni su i s tim da se dosad, zahvaljujući izuzetnom radnom angažmanu zaposlenih GPBiH i MAS-a, kontrola putnika odvijala brzo i efikasno te da će se nastaviti dosljedna primjena svih pravila i propisa iz oblasti sigurnosti civilnog zrakoplovstva.

Direktor Kajmaković upoznao je direktora Galića o aktualnim infrastrukturnim projektima, odnosno projektima proširenja sarajevskog aerodroma, a kojim će se stvoriti bolji uvjeti za rad jedinice GPBiH na MAS-u, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije