BILA I U ZADRUZI

FOTO Zbog njenih problema, kći je htjela prodati bubreg, a bila je najbolja na svijetu, evo što sad radi

14.05.2022.
u 19:34

Ona je bivša supruga Hajdukove legende Blaža Sliškovića, a 2017. mediji su pisali da se peti put udaje. Njen izabranik taj je put bio 23 godine mlađi od nje, "kontroverzni biznismen" poznat po uhićenjima zbog krađa automobila. Riječ je o Dejanu Vukoviću zvanom Super Beba iz Sarajeva koji kaže da se smirio nakon što je odslužio zatvorsku kaznu. Super Beba je u zatvoru smršavio nevjerojatnih 140 kilograma

Legendarna rukometašica Svetlana Ceca Kitić odlučila je ostaviti javni život i posvetiti se novom poslu - prodaji pereca. Ispred lokala u kojemu radi i čiji je vlasnik uhvatili su ju srpski fotografi. Radi se o jednom lokalu u novobeogradskom naselju. Kako pišu, ona je nedavno pokrenula posao koji uključuje proizvodnju i prodaju pereca, ali i drugih peciva, kao i specijalitete od mesa i kuhanu hranu, a za sada sama radi u lokalu, piše Kurir.
Podsjetimo, do prije koju godinu, Ceca je prolazila pravu dramu. Najbolja rukometašica svih vremena po izboru IHF-a imala je problema sa zdravljem, a skoro je završila na ulici. Nije mogla otplaćivati stan pa joj je prijetilo oduzimanje nekretnine. Stan je kupila 2007. u Beogradu i to kreditom u "švicarcima". – Bio je ekvivalentan sumi od 50.000 eura, ali je problem nastao kada se rata gotovo udvostručila. U međuvremenu se moj sin razveo i vratio kod mene. Da bih mu pomogla, podigla sam još jedan kredit u gotovini zbog tih novih rata – rekla je tada Kitić za srbijanske medije. – Zbog duga u banci dospjela sam na crnu listu i nema načina da stvorim 66.000 eura. Rok za podmirenje prošao je 5. travnja. Pitala sam mnoge ljude za pozajmnicu, ali nemaju toliko novca – rekla je bivša supruga Bake Sliškovića te dodala: – Obećala sam da neću biti zabrinuta, ali je to jače od mene. Prvih dana bilo mi je najgore, plakala sam krijući se od djece. Meni ne treba ničija milostinja. Sad kći Mara kaže da će prodati bubreg da riješi stvar. To joj, naravno, neću dopustiti ni u ludilu. Niti mi pada na pamet da se ubijem.
Inače, Ceca je imala i turbulentan ljubavni život. Ona je bivša supruga Hajdukove legende Blaža Sliškovića, a 2017. mediji su pisali da se peti put udaje. Njen izabranik taj je put bio 23 godine mlađi od nje, "kontroverzni biznismen" poznat po uhićenjima zbog krađa automobila. Riječ je o Dejanu Vukoviću zvanom Super Beba iz Sarajeva koji kaže da se smirio nakon što je odslužio zatvorsku kaznu. Super Beba je u zatvoru smršavio nevjerojatnih 140 kilograma. - U vezi smo 43 dana, ženit ću je, Boga mi - rekao je Super Beba tada za Avaz. Na pitanje čime se sada bavi je rekao da je "kontroverzni biznismen". Kitić je bila sjajna rukometašica, a igrala je za Jedinstvo iz Tuzle i Radnički Beograd te reprezentaciju Jugoslavije. Četiri puta se udavala, najpoznatiji muž bio joj je Baka Slišković.  - Bili smo u braku četiri mjeseca, ali smo shvatili da jednostavno nismo jedno za drugo. Iako je on bolja osoba nego što je bio nogometaš - rekla je Kitić svojedobno za Max! te otkrila da je u jednom razdoblju života bila na rubu egzistencije te je radila tri posla. Bila je i politički aktivna, i to u Miloševićevoj Socijalističkoj partiji Srbije.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?