DRAMATIČNO U RAJLOVCU

FOTO/VIDEO Apokaliptične scene: Sve je potopljeno, a kiša i dalje pada

Foto: klix.ba
1/5
05.11.2021.
u 18:05

Duga i teška noć očekuje mnoge stanovnike Bosne i Hercegovine zbog obilnih padalina koje uzrokuju poplave i klizišta. Posebno je dramatično u Sarajevskoj i Hercegovačko-neretvanskoj županiji. 

Teška je situacija u Jablanici i Konjicu, a najpogođenija naselja u Sarajevskoj županiji su: Otes, Ilidža, Reljevo, Rajlovac, zatim Trnovo, Kijev, Pale, Istočn Sarajevo...

Iako je tijekom dana smanjio intenzitet padalina, a vodostaj Željeznice i Bosne u blagom opadanju, o razmjerama katastrofe najbolje govore snimke u poslijepodnevnim satima iznad Rajlovca, donosi Klix.ba.

Mnogi stanovnici ovih područja su evakuisani, a iza njih su ostale potopljene kuće, poslovni objekti, razrušene ceste i zaglavljeni automobili.

Kakva je situacija bila danas oko 17 sati pogledajte u fotogaleriji i videosnimci, a pred mještanima koji su ostali u svojim domovima je teška noć jer kiša i dalje pada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije