PROBLEM...

'Dvoumim se između dobrog seksa s online ljubavnicom i ostanka sa suprugom'

18.01.2019.
u 21:45

Seks sa ženom koja je moja online ljubavnica je odličan već šest mjeseci, ali ne znam što da radim

Muškarac je zatražio savjet od kolumnistice magazina The Sun, Deidre.  

"Imam 33 godine i u braku sam pet godina. Moja supruga ima 30 godina. Ljudi nas vide kao idealan par. Nemamo djecu.", započinje muškarac.  

"Prije šest mjeseci zbližio sam se s jednom ženom online, koja živi na drugom kraju države. Ona ima 32 godine, jedno dijete i očekuje prinovu. Druga trudnoća bila je slučajna i brak sa njenim suprugom je mrtav", kaže.  

Otkrio je i da njegova ljubavnica namjerava ostaviti svog supruga nakon što rodi njihovo dijete.

  "Imamo odličan seks preko web kamere, a nedavno sam uspio izmisliti neki poslovni put tako da mogu otići za vikend i vidjeti se s njom uživo prvi put. Bilo je magično. Zabavili smo se i seks je bio super."

Muškarac kaže kako njegova ljubavnica, za razliku od supruge, želi raditi sve što on predloži. 

"Bila je dobro društvo, sa super osobnošću i smislom za humor. Jasno nam je da smo se zaljubili i želimo se ponovno vidjeti. Želi se preseliti sa svojim djetetom bliže meni. Moj problem ne donosi ništa dobrog mojoj supruzi jer ona će se vjerojatno morati vratiti svojim roditeljima. To bi za nju bilo vjerojatno ponižavajuće, ali zaslužuje puno bolje od supruga koji ju ne voli i želi ostati s njom samo zbog vjernosti, zar ne?"

Priznao je i kako im je seksualni život postao dosadan i jednoličan. 

"Nedavno nisam htio dotaknuti svoju suprugu jer sam se osjećao kao da varam ljubavnicu. Planiramo se dogovoriti kako ćemo ponovno biti zajedno do ljeta, a ja mislim da ne bi trebao čekati do tada da završim sa svojim brakom. Dugujem svojoj supruzi da joj dam da gradi svoju novu budućnost i upozna nekog novog s kim će je dijeliti."

Deidre kaže: "Kao što kažete, morate prvo riješiti sve sa svojim brakom, ali nemojte se izvlačiti kao da vi činite nešto što je fer za vašu suprugu. Trebali ste rješavati probleme u braku prije nego ste je počeli varati. Velike su vjerojatnosti da je ona jednako nesretna u braku kao i vi. Što ona misli da vi radite kad provodite toliko vremena na web kameri? Jeste li sigurni da ne možete ništa napraviti da spasite brak? Vaša ljubavnica može odlučiti ostati s ocem svoje djece kada sve odvaže. Hoće li seks biti toliko magičan kad se svaki dan budete morali nositi s djecom drugog muškarca?" 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije