Tajno snimanje sastanka

Drašku Stanivukoviću "bubica" slučajno ostala na sakou

23.04.2021.
u 14:15

Iz kabineta gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića stiglo je saopćenje u kojem tvrde da Stanivuković nije pokušao snimati sastanak sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

- Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković, nije imao nikakav plan, niti namjeru tajno snimati sastanak koji se održao u Banskom dvoru. Svi koji su pratili svečanu akademiju mogli vidjeti da je gradonačelnik tijekom čitave ceremonije imao mikrofon-bubicu na svom sakou u svrhu snimanja videa sa akademije, te isto tako da je sastanak uslijedio odmah po završetku programa, zbog čega bubica nije skinuta na vrijeme - ističu u saopćenju.

Nakon prve sugestije, gradonačelniku je bubica, kako navode, koja je nenamjerno ostala na sakou, skinuta bez ikakvih problema.

- Imajući sve to u vidu, navodi da je gradonačelnik imao plan da tajno snimi sastanak i to sa bubicom koja je bila jasno istaknuta i vidljiva na njegovom sakou tijekom cijelog dana su nelogični, zlonamjerni i narušavaju ugled događaja i institucije koju gradonačelnik predstavlja - zaključuju iz kabineta gradonačelnika Banje Luke.

Podsjetimo, mimo protokola, gradonačelnik Banje Luke jučer se sastao sa Aleksandrom Vučićem. Na sastanak je otišao sa bubicom, što je delegacija Srbije uvidjela i reagirala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije