GO HDZ BiH Mostar

Kordić: Čast je biti nositeljem liste stručnih i nekompromitiranih Mostarki i Mostaraca

25.09.2020.
u 16:52

Danas je u Domu HDZ-a BiH održana 9. proširena sjednica Gradskoga odbora HDZ-a BiH Mostar, kojoj su pored članova Gradskoga odbora nazočili i predsjednici temeljnih ogranaka Gradske organizacije, uz obavezno pridržavanje svih epidemioloških mjera na snazi.

Tema sjednice, kao i ranije, bile su brojne pripremne radnje u ovome nadolazećem razdoblju za Lokalne izbore za Gradsko vijeće Grada Mostara 20. prosinca 2020. godine.

Sjednicu je otvorio i vodio predsjednik Gradskoga odbora Slaven Zeljko, koji je naglasio važnost trenutka u kojem se Gradska organizacija HDZ-a BiH Mostar trenutno nalazi, posebno istakavši snažnu potrebu za zajedništvom hrvatskoga naroda u cjelini i priliku za sve istinske Mostarce da konačno izaberu Gradsko vijeće Grada Mostara u nedjelju 20. prosinca po novim pravednim i demokratskim izbornim pravilima.

Proširenoj sjednici je nazočio i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, dok se nazočnima predstavio dr. Mario Kordić, nositelj Gradske liste HDZ-a BiH za Gradsko vijeće Mostara (Gradska izborna jedinica 199). U svom govoru, dr. Kordić je istaknuo kako je čast biti nositeljem liste stručnih i nekompromitiranih ljudi koji vole ovaj grad, te svoju nedvojbenu spremnost za sve izazove koji stoje pred HDZ-om BiH kao najsnažnijom političkom organizacijom u Gradu Mostaru.

U nastavku sjednice, ponovno je naglašena izuzetna važnost registracije birača izvan BiH za predstojeće lokalne izbore. Upućen je poziv svim brojnim biračima Mostarcima Hrvatima, koji iz bilo kojeg razloga neće biti ovdje u Mostaru na dan izbora 20. prosinca, da iskoriste svoje građansko i biračko pravo i izvrše registraciju internetskim putem za glasovanje u odsustvu. Krajnji rok za registraciju birača za glasovanje u inozemstvu ističe u utorak 6. listopada 2020. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije