Banja Luka

Dodik: U slučaju Cikotića Tužiteljstvo neka radi svoj posao

28.11.2020.
u 15:55

Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je, povodom najave da će Selmo Cikotić biti vraćen u optužnicu za ratne zločine nad Hrvatima u Bugojnu, da Tužiteljstvo BiH treba raditi svoj posao.

"Tužiteljstvo neka radi svoj posao. Očigledno je da tu ima mnogo nastojanja da nije bilo sve adekvatno rađeno", rekao je Dodik novinarima u Banjoj Luci.

On je ukazao da stanjem u pravosuđu vlada opće nezadovoljstvo, ali da vjeruje da će uspjeti vratiti povjerenje društva.

"Ovo kako je do sada rađeno u pravosuđu, zaista nije valjalo", rekao je Dodik.

Selmo Cikotić, ministar sigurnosti u Savjetu ministara, će odlukom Tužiteljstva BiH biti vraćen u optužnicu za ratne zločine protiv hrvatskog civilnog stanovništva na području Bugojna.

Cikotić se vraća u optužnicu za ratne zločine protiv civilnog stanovništva u predmetu "Dževad Mlaćo i ostali", iz koje je nezakonito brisan prije dvije godine, mimo suglasnosti hrvatskih žrtava.

Komentara 1

IJ
I ja tebi
18:56 28.11.2020.

Hrvati proglašeni zločincima a svaki političar iz sda ima upletene prste u zločinima protiv Hrvata ili Srba pa ji protiv muslimana u zapadnoj Bosni ja neznam tko je ovdje lud.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?