MOSKVA

Dodik se u Moskvi sastao sa Putinom

20.09.2022.
u 17:44

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik sastao se danas sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom u Moskvi. 

 - Važno nam je da imamo prijatelje poput ruskog predsjednika Vladimira Putina, jer njegova privrženost Daytonskom sporazumu štiti Republiku Srpsku - napisao je na svom Twitter nalogu član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, kako prenosi RTRS, da se nada da će jačati patriotske snage u Republici Srpskoj. Dodiku je poželio uspjeh na izborima, poručivši da će to jačati suradnju Republike Srpske i Rusije.

- Za nas je uvijek važno da imamo prijatelje kao Vi. Točno je, imamo izbore ja sam se kandidirao za predsjednika Repubike Srpske, sve ankete govore da tu neće biti problema. Nadamo se dobrom rezultatu - rekao je Dodik.

On je istaknuo da se raduje susretima sa ruskim predsjednikom.

- Činjenica da s vama održavamo komunikaciju jača našu poziciju. Prije nekoliko dana osigurali smo da reprezentacija BiH igra utakmicu sa Rusijom, posebno sam ponosan što će se to desiti, iako dio zemlje nije bio za to - naveo je Dodik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije