Član Predsjedništva BiH

Dodik pozvao na odgovornost i poslao snažne poruke o miru i stabilnosti

milorad dodik
Josip Regovic/PIXSELL
24.10.2020.
u 10:38

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik čestitao je koaliciji šest stranaka u Pelagićevu na okupljanju oko kandidata SNSD-a za načelnika Slavka Tešića i najavio da će ta suradnja dovesti do realizacije novih projekata za stabilnost i razvoj općine.

"Surađivat ćemo i pokazati da imamo zajednički cilj, a to je očuvati mir, stabilnost i dobre odnose među ljudima", rekao je Dodik.

Dodik je govorio i o epidemiološkoj situaciji izazvanoj virusom korona i naveo da je Republika Srpska za 1,1 milijun svojih stanovnika osigurala milijun doza cjepiva koje će dolaziti do kraja godine.

On je posebno apelirao na poštovanje epidemioloških mjera i poručio da je Republici Srpskoj svaki čovjek važan, navodeći da su bolnice već pune i da liječenje jednog covid pacijenta košta 2.000 KM dnevno.

"Fale nam mitinzi, ljudi to vole, ali moramo se pridržavati mjera, reducirati okupljanja i 15. studenog izaći na izbore, poštujući sve preporuke", naveo je Dodik.

Kandidat SNSD-a za načelnika općine Pelagićevo Slavko Tešić rekao je da koalicija za bolje Pelagićevo očekuje u budućnosti suradnju s Banja Lukom, Beogradom, Zagrebom i Sarajevom, za bolji život svih građana i za napredak lokalne zajednice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?