Muškarac se požalio:

‘Djevojka se tušira svakih par dana, zbog toga sam prešao spavati na kauč’

muškarac žena nervoza
14.10.2021.
u 17:36

Anonimni muškarac odlučio se malo požaliti Redditovim korisnicima na svoju djevojku i neugodnu situaciju u kojoj su se našli. 

Počeli su živjeti zajedno, a onda je shvatio da ona ne održava tjelesnu higijenu kako treba - tušira se svakih nekoliko dana, a ponekad prođe i po tjedan dana da ona još uvijek nije bila pod tušem. Zbog toga, logično, ne miriše najbolje, pa je on počeo spavati na kauču samo kako joj ne bi bio blizu, prenosi The Sun.

"Volim ju, ali nisam znao da ne održava higijenu. Dok nismo živjeli zajedno, nisam to niti osjetio jer se vjerojatno tuširala kad god bi se išla naći sa mnom. Pokušao sam s njom razgovarati o tome, ali naljutila se i rekla da me se ne tiče njezina higijena. Na kraju je počela i plakati pa sam se osjećao zaista grozno."

Korisnici Reddita pružili su mu podršku i rekli kako nema razloga osjećati se loše. "Tjedan dana bez tuširanja je previše, zaista. Ne mogu ni zamisliti koliko je prljava kada tako rijetko odlazi pod tuš. Ne mora prati kosu svaki dan, ali tuširati se mora", napisao je netko svoje iskreno mišljenje.

Mladić se nije više javljao, pa nije poznato kako je, i je li uopće, riješio situaciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije