ODLIČNA ODLUKA!

Djevojka (26) prekinula vezu s nasilnim dečkom, a onda je smršavjela 38 kilograma

18.10.2019.
u 12:15

Shvatila je da mora nešto poduzeti pa je izbacila iz prehrane pizzu i hamburgere, a uvela je tjelovježbu

Regan Patterson (26) iz Floride pronalazila je utjehu u hrani i svaki dan jela u restoranima brze prehrane, a onda je odlučila da je vrijeme da prekine sa svojim nasilnim dečkom i posveti se zdravlju. 

Krenula je u teretanu i počela jesti zdravo, a vrlo brzo je i vidjela rezultate. "Osjećati se dobro u svojoj koži je izvanredno. Prije sam uvijek propuštala toliko stvari jer sam se osjećala nesigurno. Nisam odlazila na plažu i na putovanja zbog svojeg tijela. Sada više nemam taj problem", rekla je Regan za The Sun. 

Počela je dobivati na kilaži 2011. godine kada je upisala fakultet, a shvatila je kako se zapravo radi o emocionalnom prejedanju. S vremenom je postala depresivna i bilo joj je sve teže nositi se sama sa sobom. "Počela sam jesti brzu hranu svaki dan i prestala sam biti aktivna. Puno hamburgera i krumpirića, tortilja i hladne kave. Jela bih dva do tri obroka dnevno, ali jednako tako sam jela i puno grickalica", dodala je Regan. 



 

Počela se osjećati loše i odlučila je uvesti promjene. Cijeli je život vodila aktivan život, sve do fakulteta i s vremenom je shvatila da joj nedostaje tjelesna aktivnost. Osjećala se depresivno i uzela je stvari u svoje ruke. 

"Prvo sam počela puno hodati i jela sam zdravije, a onda sam uvela i treninge u svoju dnevnu rutinu. Jedem zdravo, puno mesa, povrća i cjelovitih žitarica, ali kada stvarno želim jesti hamburger ili sladoled, onda uživam u njemu, ali umjereno", izjavila je.

Za njezin rezultat najvažnije je bilo strpljenje i fleksibilnost, ali i podrška obitelji. Regan je sada osobna  trenerica, a svojim primjerom želi druge potaknuti na promjenu. Ima svoj Facebook i Instagram profil na kojima objavljuje fotografije iz teretane, ali i fotografije koje pokazuju kako je izgledala prije. 

"Budite strpljivi i dobri sami prema sebi. Ako ste u nekom trenu nešto zabrljali, nemojte odustati. Samo nastavite dalje. Trebat će vam dulje da dođete do cilja, ali budite strpljivi i rezultati će doći. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije