Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Direkciji za koordinaciju policijskih tijela BiH donirana tehnička oprema

04. prosinca 2020. u 15:38 0 komentara 61 prikaza

Savezna kriminalistička policija Njemačke (BKA) donirala je Direkciji za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine tehničku opremu u vrijednosti od oko 34.000 €.

Ova donacija rezultat je dobre i uspješne suradnje Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine i Savezne kriminalističke policije u okviru međunarodne policijske operativne suradnje. Suradnja Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine i Savezne kriminalističke policije u proteklom razdoblju rezultirala je intenzivnom razmjenom operativnih policijskih podataka u cilju suzbijanja teških oblika organiziranog kriminala i terorizma.

Direkcija za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine je veoma zahvalna na kontinuiranoj podršci koju Savezna Republika Njemačka pruža u procesu jačanja kapaciteta Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine, prije svega kroz poboljšanje, opremljenost i unaprjeđenje rada ove policijske agencije u Bosni i Hercegovini, kao i njenom značajnom doprinosu učinkovitijoj borbi protiv svih vrsta kriminala i stvaranju sigurnijeg okruženja ne samo za građane Bosne i Hercegovine, već i Europske unije.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.