Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Cvitanović: "Poduzmimo sve da situacija s migrantima ne eskalira kao u Ilidži”

24. studenoga 2020. u 13:42 0 komentara 286 prikaza

Na jučerašnjoj konferenciji za medije povodom lokalnih izbora predsjednik HDZ-a 1990 Ilija Cvitanović je istaknuo jedan od vodećih problema današnjice koji se ne može nikako maknuti na stranu u gradu Mostaru kao i u cijeloj FBIH, a to je problem migrantske krize.

"Pozivam sve nadležne, prvenstveno  Ministarstvo sigurnosti Bosne i Hercegovine i sve agencije koje se bave sigurnošću na razini BIH i sva ministarstva po svim županijama, da ne zatvaraju oči pred problemima koji su možda u ovom trenutku najizraženiji i najteži.  Imate i situaciju u gradu Mostaru koja će, bojim se, i eskalirati na način na koji je eskalirala i na Ilidži prije nekoliko dana. Ti ljudi bez ikakvih dokumenata u potpunosti slobodno šetaju  i ovim gradom i cijelom Bosnom i Hercegovinom. Pozivam da ih identificiraju i da ih smjeste u objekte gdje će biti spriječena njihova hodanja i da ih vrate u njihove domicilne zemlje.  Ovo je poziv i apel svim sigurnosnim institucijama, kazao je Ilija Cvitanović.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.