Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Čović podržao projekte oko kojih će se uključiti sve razine vlasti

25. svibnja 2020. u 15:33 0 komentara 392 prikaza
Pogledajte galeriju 1/3

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović boravio je danas u Odžaku gdje se sastao s predsjedništvom Općinskog odbora HDZ-a BiH Odžak na čelu s predsjednikom Ilijom Ilićem i načelnikom općine Jakovom Ivankovićem.

Na sastanku je komentirana aktualna politička situacija u Odžaku, s posebnim naglaskom na pomoć gospodarstvu zbog utjecaja pandemije koronavirusa. Razgovarano je o konkretnim koracima pomoći gospodarstvu, zdravstvu, poljoprivredi kao i ukupnoj situaciji i pomoći socio-ekonomski najpogođenijim sektorima.

Na sastanku su iskazani glavni prioriteti i plan aktivnosti stranke u Odžaku u sljedećem razdoblju. Također, iskazana su i određena očekivanja potpore viših razina vlasti pri potpori i sufinanciranja određenih projekata. Čović je podržao planirane aktivnosti, kao i planirane projekte oko kojih će se uključiti sve razine vlasti kako bi se realizirale u skorije vrijeme.

Govoreći o lokalnim izborima, naglašeno je kako se HDZ BiH u Odžaku priprema za nadolazeće obveze s pozivom na provedbu demokratski i zakonski transparentnog izbornog procesa.

Stranačko izaslanstvo prije održanog sastanka posjetilo je Župni ured u Posavskoj Mahali, nakon čega je uslijedio pohod masovnoj grobnici na Nuića njivi u Posavskoj Mahali uz polaganje vijenaca i opijelo kao i na spomen-parku Posavska Mahala.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.