susret s Vučićem

Čović: Ključ trajne stabilizacije BiH njezino uređenje po mjeri sva tri naroda

covic
03.04.2017.
u 20:37

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović susreo se s predsjednikom Vlade Republike Srbije Aleksandrom Vučićem u Mostaru. Dragan Čović je još jednom čestitao Vučiću izbornu pobjedu kazavši da je to važan korak ka stabilizaciji prilika u regiji i da je njegov posjet BiH i Mostaru velika i važna poruka u smislu opredjeljenosti za razvoj bilateralnih odnosa dvije zemlje. Tijekom susreta razmijenjena su iskustva o europskom putu obje zemlje.

Čović je istaknuo da je nužno zaustaviti negativni trend političkih prilika u BiH koji je zasjenio socijalne probleme i europsku perspektivu BiH. Pri tomu je izrazio uvjerenje da je ključ trajne stabilizacije unutarnjih prilika i odnosa u BiH njezino uređenje po mjeri sva tri njezina naroda. Put ka EU nema alternativu za Bosnu i Hercegovinu, naglasio je Čović.

Sugovornici su ocijenili da je mostarski sajam izvrsna prigoda da se razgovara o mogućnostima ulaganja i razvoja gospodarskih odnosa na obostranu korist. Predsjednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić je naglasio da su stabilni i dobri odnosi interes dviju zemalja i regije, priopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Komentara 1

VA
Varesak
08:27 04.04.2017.

Čoviću siti smo trvojih floskula i priče o jednakopravnosti,o0kani se več jednom tih praznih priča koje ne prtičaš radi naroda nego to pričaš radi vas džaboljebara da bi vi mogli što duže brijati i to na suvo brijati jadsni narod. Mnogo pametnije vam je da se potrudite da zaposli8te narod,da taj narod ne odlazi trbuhom za kruhom,jer ako narod ode kako i koga će te dalje brijati.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?