telefonski razgovor

Čović iz samoizolacije razgovarao s Nelsonom o zdravstvu, ekonomskim mjerama, sigurnosti...

Foto: Twitter
29.03.2020.
u 16:14

Predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović održao je danas telefonski sastanak s veleposlanikom Sjedinjenih Američkih Država Ericom Nelsonom.

Tijekom sastanka, dužnosnici su razgovarali o višestrukim mjerama koje su, prateći preporuke stručnjaka i modele zemalja koje su se prethodno suočile s pandemijom, uvedene kako bi se suzbilo širenje koronavirusa i ekonomske posljedice u BiH. 

Dužnosnici su također razgovarali o kapacitetima zdravstvenog sustava, ekonomskim mjerama, pitanjima sigurnosti i stabilnosti te međunarodnoj suradnji.

Dužnosnici su govorili i o trenutnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, gdje su naglasili da je politička suradnja, posebno u ovom trenutku, ključna.

Čović je, u ime žitelja Bosne i Hercegovine i u vlastito ime, izrazio zahvalnost američkom narodu i dužnosnicima koji alokacijom humanitarne pomoći i medicinske opreme doprinose očuvanju života, stabilnosti i prosperiteta BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?