čestitka

Čestitka HKD 'Napredak' - Neka svjetlost Božića donese obilje mira

23.12.2019.
u 10:35

Predsjednik Hrvatskog kulturnog društva "Napredak"  Nikola Čiča uputio je čestitku povodom blagdana Božića, uime Središnje uprave HKD "Napredak" i osobno ime, svim vjernicima katoličke vjere i svima koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru.

U čestitki je, između ostalog, napisao da se "rodio sin Božji, na nebu zasja zvijezda i osvijetli put kojim trebaju hoditi svi koji su željni topline, ljubavi, lijepe riječi i istinskih vrijednosti", navodi se u saopćenju HKD "Napredak".

- Radujmo se rođenju sina Božjeg, nahranimo duše ljubavlju, razumijevanjem i međusobnim uvažavanjem, ispunimo srca otkucajima koji odišu mirom i spokojem i budimo utjeha onima koji za njom vape.

Neka vam svjetlost najradosnijeg kršćanskog blagdana Božića donese obilje mira, zadovoljstva, napretka, sreće i ljubavi, te obiteljske i prijateljske bliskosti - navodi se u čestitki predsjednika HKD "Napredak" Nikole Čiče, uz poruku čestit i blagoslovljen Božić!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije