SARAJEVO

Bujične poplave na području Hadžića uslijed obilnih kišnih padalina

30.05.2023.
u 11:23

Na području Hadžića tijekom noći došlo je do bujičnih poplava na više lokacija. Došlo je do ulijevanje vode u više stambenih i pomoćnih objekata, oštećenja putnih komunikacija te začepljenja odvoda i šahtova. 

- Uslijed obilnih kišnih padalina koje su jučer u kasnim posljepodnevnim satima pogodile područje općine Hadžići došlo je do pojave bujičnih poplava na području mjesnih zajednica Griviči, Drozgometva, Vranići i Hadžići - kazali su iz Županijskog Operativnog centra Civilne zaštite Sarajevske županije.

Navode da je općinska služba civilne zaštite odmah angažirala svoje organizirane strukture zaštite i spašavanja na otklanjanju i saniranju posljedica od bujiničih poplava, koje su radile cijelu noć.

-Službe su i trenutno na terenu te poduzimaju neophodne mjere ne otklanjanju posljedica od poplava - kazali su Feni iz Županijske uprave CZ SŽ. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije