Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Brza pošta 1323 pouzdano dostavlja sve vaše pošiljke

10. lipnja 2021. u 10:15 0 komentara 130 prikaza
Pogledajte galeriju 1/2

Poštari Brze pošte 1323 svakodnevno prelaze tisuće kilometara i pouzdan su partner svima koji šalju ili primaju pošiljke u cijeloj Bosni i Hercegovini. Kvalitetna infrastruktura, razgranata distribucijska mreža te praćenje najnovijih trendova jamstvo su da će želje i potrebe korisnika u dostavi pošiljaka biti ispunjene. Jer pošiljke naših korisnika nisu samo pisma i paketi, to su njihovi planovi, poslovne ideje, budućnost.

Sve pošiljke Brze pošte moguće je pratiti preko web-servisa unosom broja pošiljke ili jednostavnim skeniranjem QR koda koji nam daje uvid u trenutačni status pošiljke.

Prateći navike i potrebe naših korisnika, uz uslugu Brze pošte, razvili smo dodatne usluge kao što su povrat dokumentacije, plaćanje pouzećem, uručenje sutra do 12 sati, zatim dopunsku uslugu “poštarinu plaća primatelj”, kao i slanje pošiljke izdvojeno, s povratnicom ili s naznakom da se uručuje osobnom primatelju.

Za sve korisnike koji imaju dodatna pitanja ili žele više informacija o usluzi Brza pošta, na raspolaganju je i call-centar koji možete dobiti na broj 1323. Agentice su na raspolaganju za sve upite, nedoumice, asistencije u vezi s uslugom koja vam najviše odgovara ili bilo koje druge informacije.

Brza pošta 1323 na raspolaganju je i privatnim i poslovnim korisnicima, to je usluga koja je na raspolaganju cjelokupnom stanovništvu i u svim okolnostima. Kako se mijenjaju potrebe i navike korisnika tako i Brza pošta 1323 ulaže u nove poslovne modele i inovativna rješenja za cijelo tržište.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.