KAKAV POTEZ!

Božo Vrećo iznenadio obožavatelje drastičnom promjenom imidža

08.08.2020.
u 08:21

Božo je obrijao bradu i sada ima brkove, a pratitelji su se ugodno iznenadili.  Na Instagramu je dobio veliki broj lajkova i komentara.

Glazbenik Božo Vrećo na Instagramu je objavio novu fotku na kojoj se vidi da je drastično promijenio imidž. Božo je obrijao bradu i sada ima brkove, a pratitelji su se ugodno iznenadili.  "Nove pjesme, brkovi, promjena koja mi je odgovarala. Jedva čekam ući u studio snimiti nove pjesme. Prince & Freddie su me inspirirali. Show must go on! Spreman sam za nove sjajne projekte. Šaljem vam puuuuno ljubavi, znam da ćete pisati nadugo i naširoko sada.." napisao je Vrećo.

Na Instagramu je dobio veliki broj lajkova i komentara.  "Kao i uvijek, jedinstven i briljiraš. I radujem se novim radovima", "Wow kakvo osvježenje, bravo", "Ajoj, ostadoh bez komentara", pisali su mu obožavatelji.  Podsjetimo, pjevač se nedavno prošetao Stradunom s umirovljenom sutkinjom Đurđom Tedeschi s kojom je inače blizak, a njihove odjevne kombinacije bile su vrlo skladne.  U travnju ove godine doživio je neugodnost kada mu je na Facebook profil stigla prijetnja smrću koju je prijavio policiji. - Mili moji, dijelim vam i ovo,moje jutro je započelo prijavom u policiji zbog PRIJETNJI SMRĆU koje su mi došle.Sve je evidentirano i proces tek slijedi. Sve je to atak samo na mene, na moju intimu, na moju umjetnost, na moj odgoj, na moj intelekt,na moju slobodu, atak na čovjeka koji nikad nikom ružno nije pomislio i neće, čak ni u ovom trenu - napisao je kralj sevdaha i dodao kako ne može ni opisati kako se osjeća.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?