Novoizabrana vijećnica

Boška Ćavar: Komšić je toliko zla nanio i još nije saznao gdje su moj rodni Široki Brijeg i Grude

boška ćavar
23.01.2021.
u 11:53
U emisiji emitiranoj na YouTube kanalu Podcast Bura, gošća je bila Boška Ćavar, novoizabrana vijećnica Naše stranke u Gradskom vijeću u Mostaru, piše 'Avaz'. 

Govoreći o političkim preslagivanjima u podcastu Bura, vijećnica Ćavar se dotakla i epiteta koji joj se proteklih dana prišiva a to je da je "Komšićka", odnosno da podržava politiku Željka Komšića, člana Predsjedništva BiH i predsjednika DF-a.
- Nešto što ja psihički ne mogu podnijeti, tako me to jučer potreslo do dna. Zašto bih ja bila Komšićka? Ja ne znam šta sam ja loše uradila u ovom gradu, u ovoj politici kojom sam se počela baviti, da bi me netko usporedio sa Željkom Komšićem.

Zna se tko je Željko Komšić, šta je on uradio i koliko je zla nanio. On nije nanio zla samo Hrvatima, on je nanio zlo cijeloj državi jer u tri mandata, ako ništa nije uradio, ako nikada nije saznao gdje su Grude ili gdje je Široki Brijeg zna se da su to ogromni gubici i za taj narod i za njega osobno i za nas ovdje.

Moje rodno mjesto je Široki Brijeg i ja gore idem i ja sam se rodila kao Hrvatica - kazala je Ćavar.

Ključne riječi

Komentara 4

HA
Habuhabuhabu
19:06 23.01.2021.

Hajmo jedan primjer tolikog nanesenog zla da se uputimo i vjeco bezuspjesno ne trazimo.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?