Na groblju Sveti Josip

Blagdan Svih svetih i Dušni dan obilježen u Sarajevu

28.10.2020.
u 12:13

Delegacija Ministarstva obrane i Oružanih snaga Bosne i Hercegovine koju je predvodio zamjenik ministra obrane Mijo Krešić, a u kojoj su bili i pomoćnik ministra obrane za međunarodnu suradnju Zoran Šajinović i zamjenik načelnika ZŠ OS BiH za operacije generalbojnik Ivica Jerkić danas je, u povodu obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana, na groblju Sveti Josip u Sarajevu položila vijence i upalile svijeće poginulim i nestalim braniteljima HVO-a.

Polaganju vijenaca su nazočili predstavnici svih razina vlasti BiH, Federacije BiH i županija, kao i predstavnici udruženja proisteklih iz Domovinskog rata.

Nakon polaganja vijenaca i molitve za umrle, delegacije su nazočile misi zadušnici u crkvi sv. Ćirila i Metoda.

Pripadnici Oružanih snaga BiH će od 28. listopada do 2. studenog obilježiti blagdane Svih svetih i Dušnog dana i na drugim spomen obilježjima u gradovima i vojarnama širom Bosne i Hercegovine – saopćeno  je iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva obrane BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?