SASVIM ISKRENO

Bivša manekenka otkrila stvarnu narav glumice: 'Angelina je užasna!'

25.04.2019.
u 07:30

Caprice Bourret je rekla kako joj se činilo da je Brad puno bolja osoba od Angeline i da bi bio sretniji da je ostao s Jennifer Aniston.

Zvijezda 90-ih, manekenka Caprice Bourret prisjetila se dana najveće slave u intervjuu za časopis New!, a najveću prašinu je podigla njezina izjava o glumici Angelini Jolie. 

"Večerala sam jednom s njom. Večerala sam i s Bradom Pittom, ali odvojeno. Ne mogu se sjetiti jesu li tad bili već u braku, ali ona je bila užasna. Ponašala se poput prave k***. Nije progovorila tijekom večere, samo je zurila u prazno. Bila je užasna, iskreno", kazala je Bourret. 

Rekla je kako joj se činilo da je Brad puno bolja osoba od Angeline i da bi bio sretniji da je ostao s Jennifer Aniston. 

Ova 47-godišnjakinja živi u Velikoj Britaniji od 1996., a nakon što se ostvarila kao model i glumica odlučila ja pokrenuti i vlastiti modni brend By Caprice. Otkrila je da je puno pila u mladosti, da je mogla popiti čak bocu votke dnevno, ali nije se drogirala, iako je bila izrazito razuzdana. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?